top of page

 

vr 24 maart I 19.00 - 21.00 uur

Yin Lente Special

Voel de vernieuwende energie

Bijdrage:  € 17,50
2.png

Ondersteun jezelf bij de overgang van de meer stille inwaartse energie van de winter naar meer groei, energie en kracht van de lente in deze extra lange yin les!

 

Vanuit de Chinese zienswijze op gezondheid wordt alles in het leven bekeken vanuit de energetische yin/yang balans. Alles doorloopt de cyclus van de 5 seizoenen en elementen. Elk seizoen is weer het begin van een nieuwe fase die vraagt om extra ondersteuning van de bijbehorende meridianen.

 

Het meridianenpaar dat om extra ondersteuning vraagt in de lente is die van de lever en de galblaas. De lever heeft heel veel functies in het lichaam, waaronder het reinigen van het bloed. Ook de lente vraagt van ons een grote schoonmaak. De yang is in dit geval de galblaas, die zorgt voor de opslag van het gal vanuit de lever. De galblaas zorgt er ook voor dat de energie in het gehele lichaam in evenwicht blijft.

 

Na de winter, tijd van inkeer, is het tijd om je op te schonen, te reinigen om aan de behoefte naar buiten te gaan gehoor te kunnen geven. In deze twee uur lang durende special gaan wij een extra lange Yin Yoga les doen vol yin, ademoefeningen en meditatie/visualisatie die werkt op deze meridianen en ons ondersteunen bij de opwaartse energie van de lente. We sluiten de special af met een kop thee en iets lekkers.


 Meld je nu aan via YOGIBIT voor deze special of stuur een mailtje naar info@yogastudioapeldoorn.nl

Vrijdag 24 maart 19.00 - 21.00 uur
Kosten: € 17,50
Docent: Jeanne
Voor wie: leden en niet-leden

bottom of page