vr 13 maart I 19.00 - 20.30 uur

Yoga Nidra workshop

Yogic Sleep

Dark Romance Movie Poster (7).png
Kosten: € 16,50

Yoga Nidra betekent letterlijk "Yogische slaap" maar het gaat niet over slapen - het gaat over ontspanning en rust vinden en vanuit daar het verkennen van verschillende bewustzijnstoestanden.

Yoga Nidra is een liggende vorm van meditatie waarbij er systematisch naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Op alle 3 niveaus bouwen we spanning op in ons leven, soms bewust, maar ook heel vaak onbewust. Yoga Nidra helpt je op alle 3 niveaus spanning los te laten, te ontspannen.

De opbouw van verschillende bewustwordings- en ontspanningstechnieken zorgt ervoor dat je in een grensgebied terecht komt tussen waken en slapen. Je lichaam is in slaaptoestand, maar het innerlijk bewustzijn blijft wakker. De activiteiten in je hersenen veranderen en het parasympathische deel van je zenuwstelsel wordt geactiveerd - het deel dat staat voor ontspanning en herstel. Deze bewustzijnstoestand laat je diep rusten en creëert een verbinding met je creativiteit. 

Inhoud workshop
De workshop start met een korte uitleg over Yoga Nidra. Daarna volgt een serie rustige houdingen om het lichaam voor te bereiden voor een lange Yoga Nidra. 

 

Meld je nu voor deze workshop en ervaar het proces van Yoga Nidra!

Aanmelden

Je kan je aanmelden het online lesrooster of via deze bovenstaande link. 

 

Voor wie 

Iedereen is welkom, met of zonder yoga ervaring, lid of geen lid

Docent

Linda Mosterd