top of page

Info Yogibit

Yoga Studio Apeldoorn gebruikt Yogibit voor het lesrooster. Met Yogibit beheer je makkelijk je lessen.

YogiBit App en het webportaal

We adviseren iedereen om de YogiBit app te downloaden op je smartphone. Via de app kun je je makkelijk aan- en afmelden voor lessen, maar ook wanneer een les bijvoorbeeld onverhoopt geannuleerd wordt, zie je dat onmiddellijk in het scherm van je smartphone en ben je direct op de hoogte. Ook handig als je ergens geen toegang hebt tot je email, of deze niet regelmatig kunt controleren. 

  • Klik hier om de app te downloaden voor Android.

  • Klik hier om de app te downloaden voor iOS.

Open vervolgens de app, selecteer ‘Yoga Studio Apeldoorn’ en voer je inloggegevens in. Deze stap hoef je maar eenmaal uit te voeren, daarna zal je altijd ingelogd zijn bij Yoga Studio Apeldoorn.

Heb je geen smartphone of gebruik je liever je computer om je lessen te beheren, dan kan je natuurlijk ook het webportaal gebruiken. 

Lesrooster

Wanneer je kijkt naar het rooster in de app kan je kiezen voor 2 weergaven:

  • ‘Lijstweergave’

  • ‘Kalender view’

Onze voorkeur gaat uit naar de Lijstweergave.

 

Aan- en afmelden voor de lessen

  • Aanmelden kan tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de les.

  • Afmelden kan tot 1 uur voor aanvang van de les met behoud van je les-credit (lestegoed). Je kan een gemiste les binnen 1 maand inhalen op een door jouw vrij te kiezen moment. Als je je binnen 1 uur voor aanvang van de les afmeldt, wordt je credit (lestegoed) wel afgeschreven.

 

Wachtlijst

Wanneer een les het maximaal aantal aanmeldingen heeft, kan je je aanmelden voor de wachtlijst.

  • Wanneer iemand zich tot 1 uur voor aanvang van de les afmeldt, wordt de persoon die het langst op de wachtlijst staat automatisch ingeschreven voor deze les. Je staat dan dus niet meer op de wachtlijst. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

  • Als iemand zich binnen 1 uur voor aanvang van de les afmeldt, ontvangt iedereen die op de wachtlijst staat een mail met de melding dat er een plaats is vrijgekomen. De mail bevat een link om je in te schrijven voor deze les. In dit geval geldt - wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Inhaallessen

Wanneer je lessen mist, dan wordt dit in YogiBit bijgehouden. Yogibit verwerkt in de nacht van zondag op maandag de ongebruikte credits van de voorgaande week en zet deze vervolgens om in inhaallessen. In het webportaal zie je links onderin het scherm hoeveel inhaallessen je buiten je standaard lesoptie (1 of 2x per week) nog tegoed hebt. In de app staan de inhaallessen weergegeven onder je 'Lidmaatschap'. De inhaallessen blijven 1 maand geldig. 

Vaste les

Bij een abonnement kan je kiezen voor een vaste les die je elke week wilt volgen. Als je hiervoor kiest, wordt er in die les een vaste plaats voor jou gereserveerd. Je hoeft je dan ook niet elke week aan te melden. Je regelt dit via de optie 'Automatisch inschrijven' in Yogibit. 

bottom of page