top of page

Gentle yoga

Gentle yoga is een zachte vorm van yoga waar ontspanning, balans en herstel centraal staan. De rustige en stapsgewijze opbouw in de les zorgt ervoor dat je beweegt binnen je eigen mogelijkheden. De docent geeft verschillende opties aan, waardoor voor iedereen de juiste houding gevonden wordt. Als het nodig is, wordt er gebruik gemaakt van hulpmiddelen (ook wel props genoemd), zoals een deken, kussen of stoel om het lichaam te ondersteunen tijdens de yoga houding. 

Rust en herstel voor lichaam en geest

De houdingen in de les helpen je om spanning los te laten en je lichaam en geest tot rust te brengen. Je gaat voelen dat de adem je op fysiek, emotioneel en mentaal niveau meer ruimte, rust en ontspanning geeft. Met Gentle yoga besteed je met zachtheid tijd aan je lichaam en geest; aan kracht en ontspanning, grenzen en acceptatie, mildheid en soepelheid.


Hoe ziet de Gentle yoga les eruit?

Deze les bij Yoga Studio Apeldoorn start met een korte meditatie. Aansluitend volgen yoga houdingen waarbij alle gewrichten en spieren in het lichaam aan bod komen. We bewegen op de adem, de les verloopt rustig met persoonlijke aandacht. Aan het einde van de les is er een lange ontspanning. Na afloop van de les wordt er nog een kopje thee gedronken. 


Geschikt voor iedereen - ook als je twijfelt of yoga wel haalbaar voor je is

De les is geschikt voor iedereen, ook als je twijfelt of yoga wel haalbaar is voor je. Dus ook als je wat ouder bent, een blessure hebt of misschien te maken hebt met een burn- out of andere psychische of fysieke klachten.

 

Gentle Yoga - Yoga Studio Apeldoorn.JPG

Maandag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

16.00 - 17.15 uur

09.00 - 10.15 uur

18.45 - 20.00 uur

10.00 - 11.15 uur

bottom of page