top of page

Lesaanbod Yoga Studio Apeldoorn

iStock-914755488.jpg

HATHA YOGA

De hatha yoga les bestaat uit houdingen die dynamisch en statisch worden uitgevoerd. Actieve en krachtige houdingen worden afgewisseld met houdingen die ontspanning en souplesse brengen. 

Lees meer >>

yoga-teacher-performing-restorative-yoga-asana-in-white-studio-picture-id860195508.jpg

YIN YOGA

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van gewrichten en dieperliggende weefsels (pezen, banden en bindweefsel).

Lees meer >>

Gentle Yoga - Yoga Studio Apeldoorn.JPG

GENTLE YOGA

Gentle yoga is een zachte vorm van yoga waar ontspanning, balans en herstel centraal staan. De rustige en stapsgewijze opbouw in de les zorgt ervoor dat je beweegt binnen je eigen mogelijkheden.  

Lees meer >>

Ontwerp zonder titel.png

BEDRIJFSYOGA

Bedrijfsyoga heeft gunstige effecten voor medewerkers op zowel fysiek als mentaal niveau en deze effecten vertalen zich door naar het functioneren van de gehele organisatie.  

Lees meer >>

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga vorm, waarbij je vloeiend op het ritme van de adem beweegt door een serie van houdingen. De les geeft je gereedschappen je adem en gedachten te kalmeren. 

Lees meer >>

iStock-1260601375.jpg

SENIOREN YOGA

Senioren yoga helpt je gezond en vitaal ouder te worden: het zorgt ervoor dat spieren en gewrichten soepel en sterk blijven, het bindweefsel gezond en het heeft een preventieve werking op botontkalking.  

Lees meer >>

Closeup of young attractive woman practicing yoga, lying in Savasana exercise, Dead Body,

LONG COVID YOGA

Long covid yoga is een prikkelarme Yin yoga les speciaal voor mensen die moeite hebben om in de reguliere, grotere groepen mee te komen. Ook geschikt voor mensen met burn-out, CVS, hersenletsel e.d.

Lees meer >>

bottom of page