top of page

FAQ's

Ik wil deelnemen aan een proefles. Kan dat? 

Natuurlijk kan dat! Je kan je online aanmelden via de proeflesplanner of bellen naar 06 50435470. 

Kan ik mijn abonnement omzetten van 1 les per week naar 2 lessen per week?

Ja, dat kan! In Yogibit kan je je eigen abonnement beheren en dus ook aanpassen. 

Kan ik wisselende tijdstippen en dagen kiezen om lessen te volgen?

Ja, dat kan! Via YogiBit kan je zelf plannen op welke dag & tijdstip en bij welke docent je les wilt volgen. Dit is zowel mogelijk met een abonnement als een rittenkaart.

 

Kan ik een vaste les kiezen waar ik elke week naar toe ga?

Ja, dat kan! Bij een abonnement bij Yoga Studio Apeldoorn kan je kiezen voor een vaste les die je elke week wilt volgen. Als je hiervoor kiest, wordt er in die les een vaste plaats voor jou gereserveerd. Je hoeft je dan ook niet elke week aan te melden. Je regelt dit via de optie 'Automatisch inschrijven' in Yogibit. 

Tot wanneer kan ik me afmelden voor een les? 

Je kan je tot 1 uur kosteloos afmelden voor een les. Het wordt super gewaardeerd als je je op tijd afmeldt. Zo kan iemand die op de wachtlijst staat nog meedoen met de les. 

Kan ik een gemiste les inhalen?
Wanneer je lessen mist, dan wordt dit in YogiBit bijgehouden. Yogibit verwerkt in de nacht van zondag op maandag de ongebruikte credits van de voorgaande week en zet deze vervolgens om in inhaallessen.

In het webportaal zie je links onderin het scherm hoeveel inhaallessen je buiten je standaard lesoptie (1 of 2x per week) nog tegoed hebt. In de app staan de inhaallessen weergegeven onder je 'Lidmaatschap'. De inhaallessen blijven 1 maand geldig.  

Moet je lenig zijn om yoga te doen?

Nee, het is een misverstand dat je lenig zou moeten zijn om yoga te kunnen doen. Juist als je niet zo soepel bent, is het een goed idee zijn om met yoga te beginnen! Het menselijk lichaam zit zo in elkaar, dat bewegingsvrijheid die niet wordt gebruikt, verdwijnt. Yoga kan er voor zorgen dat je de lenigheid die je bezit (al is die misschien niet zo groot), blijft of zelfs groter wordt! Daarbij is het goed om te bedenken dat een yogales geen competitie is. Elk lichaam is verschillend (zowel in spieren als in botstructuur) en heeft dus andere mogelijkheden. Voor bijna alle houdingen zijn er aanpassingen mogelijk, zodat iedereen yoga kan doen op de manier die op dat moment bij hem of haar het beste past.  

Wat neem ik mee naar de les?

Voor de proefles zijn yogamatten aanwezig. Als je doorgaat na de proefles is het fijn een eigen yogamat mee te nemen, deze kan je eventueel ook via de yoga studio aanschaffen (€ 25,00). Het advies is kleding aan te trekken waarin je makkelijk kan bewegen en een warme trui en sokken mee te nemen voor de eindontspanning. 

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voor een les?

Het is prettig minimaal 5 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten. De deur gaat 15 minuten voor de start van de les open en sluit zodra de les start. 

bottom of page