top of page

vr 7 juni I 19.00 - 21.00 uur

Zonnegroet Special

Ontdek de kracht van de zon

Bijdrage
€ 18,50 voor leden
€ 21,50 voor niet-leden
Zonnegroet Special Yoga Studio Apeldoorn.jpg

Laat de zon in je hart schijnen en ontdek de kracht van de Zonnegroet in deze special. De Zonnegroet is een dynamische reeks houdingen die je lichaam versterkt, je flexibiliteit vergroot en je geest kalmeert. Vind je het interessant wat meer te weten over de achtergrond en werking van de serie? Meld je dan nu aan! 

Wat kun je verwachten?

☀️ Stap-voor-stap instructies - Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, we doorlopen elke houding van de serie zodat je je de serie helemaal eigen maakt.

☀️ Opties en variaties - Verkenning van variaties en opties om de Zonnegroet aan te passen aan jouw mogelijkheden. 

 ☀️ Adem draagt de beweging - Leer hoe je de adem synchroniseert met elke beweging, waardoor je een gevoel van harmonie en focus creëert dat de hele dag bij je blijft. 

☀️ Versterking en flexibiliteit - Ontdek hoe de Zonnegroet niet alleen je spieren versterkt, maar ook je gewrichten soepel maakt, waardoor je lichaam zich opent voor een nieuwe wereld van mogelijkheden.

☀️ Innerlijke rust - Ervaar het kalmerende effect van de Zonnegroet op je geest, zodat je de uitdagingen van het dagelijks leven met hernieuwde veerkracht tegemoet treedt.

Docent: Margreet

bottom of page