top of page

vr 29 maart I 19.00 - 21.00 uur

Yin Lente Special

Groei & Bloei

Bijdrage
€ 17,50 voor leden
€ 20,00 voor niet-leden
2.png

Als je buiten bent, kun je de lente alweer voelen of ruiken. Zeker als het zonnetje zich laat zien. De kleurrijke voorjaarsbloemen schieten de grond uit, nieuw leven wordt geboren en de langere dagen geven ons weer frisse energie. 
 

In deze Yin Lente Special besteden we aandacht aan de meridianen die horen bij het lente seizoen - de lever en de galblaas. De lever heeft heel veel functies in het lichaam, waaronder het reinigen van het bloed. Ook de lente vraagt van ons een grote schoonmaak. De yang meridiaan is in dit geval de galblaas, die zorgt voor de opslag van het gal vanuit de lever. De galblaas zorgt er ook voor dat de energie in het gehele lichaam in evenwicht blijft.

Ondersteun jezelf bij de overgang van de meer stille inwaartse energie van de winter naar meer groei, energie en kracht in de lente en meld je aan voor deze heerlijke special. Een les vol yin houdingen, ademoefeningen en meditatie & visualisatie gericht op de bovenstaande meridianen en de opwaartse energie van de lente. 

We sluiten de special af met een kop thee en iets lekkers.

Deze special is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig. 


Docent: Paul

bottom of page