top of page

vr 28 juni I 19.00 - 21.00 uur

Yin Zomer Special

Kom tot rust te midden van de zomerse vibes

Bijdrage
€ 17,50 voor leden
€ 20,00 voor niet-leden
Beach Yoga

Aan het begin van de zomer worden langzamerhand de dagen langer en warmer. Alles groeit en bloeit optimaal. De zomer kan je beschouwen als het meest Yange seizoen van het jaar, veel warmte, actie en naar buiten gerichte energie! Wij zijn vaker buiten en laten ons meer zien en horen.
 

Juist in deze Yang periode kan je snel wat overprikkeld of oververhit raken. Daarom is de zomer bij uitstek een mooie periode voor een extra lange Yin Yoga special. 

 

Deze Special is afgestemd op het vuur element van de zomer. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element vuur aan de zomer. Vuur staat voor vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. De focus ligt op het orgaanpaar hart(yin) en dunne darm(yang) en de daarbij behorende meridianen. Om het vuur element aan te wakkeren komen er veel Yin houdingen voorbij die het hart- en borstgebied openen. Omdat beide meridianen door de arm stromen doen we ook houdingen die de rekking opzoeken in de armen en rondom de schouders. 


Hoe zit het met het vuur in jou? Geniet je van het leven en ben je trots op jezelf? Of kan jouw vuur wel een oppepper gebruiken?  Wil je meer leren over de meridianen? Kom dan naar deze special! 


Docent: Jeanne

bottom of page