top of page

Info Yogibit

Yoga Studio Apeldoorn gebruikt Yogibit voor het lesrooster. Met Yogibit beheer je makkelijk je lessen.

YogiBit App
We adviseren iedereen om de YogiBit app te downloaden op je smartphone. Via de app kun je je makkelijk aan- en afmelden voor lessen, maar ook wanneer een les bijvoorbeeld onverhoopt geannuleerd wordt, zie je dat onmiddellijk in het scherm van je smartphone en ben je direct op de hoogte. Ook handig als je ergens geen toegang hebt tot je email, of deze niet regelmatig kunt controleren. 
 

  • Klik hier om de app te downloaden voor Android.

  • Klik hier om de app te downloaden voor iOS.

Open vervolgens de app, selecteer ‘Yoga Studio Apeldoorn’ en voer je inloggegevens in. Deze stap hoef je maar eenmaal uit te voeren, daarna zal je altijd ingelogd zijn bij Yoga Studio Apeldoorn.

Wachtwoord wijzigen

Jouw wachtwoord kun je wijzigen via de link die meegestuurd is in de mail met inloggegevens.

Download app

Ook voor de app tref je in de mail een link. Wanneer je deze mail op je telefoon opent en je klikt op de link, kom je direct in de AppStore/PlayStore waar je de app kan downloaden en installeren. Deze app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android (Google).

Open de app

Open de app, zoek Yoga Studio Apeldoorn op en voer je inloggegevens in. Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zal je altijd ingelogd zijn bij de studio wanneer je de app opent.

Controleer je gegevens

Door linksboven op de menuknop van de app te klikken zie je het hoofdmenu links in beeld.

Aan- en afmelden

Aanmelden kan tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de les.

Afmelden kan tot 1 uur voor aanvang van de les met behoud van je les-credit (lestegoed). Je kan een gemiste les binnen 2 maanden inhalen op een door jouw vrij te kiezen moment. Als je je binnen 1 uur voor aanvang van de les afmeldt, wordt je credit (lestegoed) wel afgeschreven.

Registreren en inloggen 

Kan ik mijn abonnement omzetten van 1 les per week naar 2 lessen per week?

Ja, dat kan! In Yogibit kan je je eigen abonnement beheren en dus ook aanpassen. 

Kan ik wisselende tijdstippen en dagen kiezen om lessen te volgen?

Ja, dat kan! Via YogiBit kan je zelf plannen op welke dag & tijdstip en bij welke docent je les wilt volgen.

 

Kan ik een vaste les kiezen waar ik elke week naar toe ga?

Ja, dat kan! Bij een abonnement bij Yoga Studio Apeldoorn kan je kiezen voor een vaste les die je elke week wilt volgen. Als je hiervoor kiest, wordt er in die les een vaste plaats voor jou gereserveerd. Je hoeft je dan ook niet elke week aan te melden. Je regelt dit via de optie 'Automatisch inschrijven' in Yogibit. 

Tot wanneer kan ik me afmelden voor een les? 

Je kan je tot 1 uur kosteloos afmelden voor een les. Het wordt super gewaardeerd als je je op tijd afmeldt. Zo kan iemand die op de wachtlijst staat nog meedoen met de les. 

Kan ik een gemiste les inhalen?
Wanneer je lessen mist, dan wordt dit in YogiBit bijgehouden. Yogibit verwerkt in de nacht van zondag op maandag de ongebruikte credits van de voorgaande week en zet deze vervolgens om in inhaallessen.

In het webportaal zie je links onderin het scherm hoeveel inhaallessen je buiten je standaard lesoptie (1 of 2x per week) nog tegoed hebt. In de app staan de inhaallessen weergegeven onder je 'Lidmaatschap'. De inhaallessen blijven 6 weken geldig. 

bottom of page