Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

 

06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie

Zomerrooster 2019 | ook voor niet-leden

Deze zomer blijft Yoga Studio Apeldoorn de hele zomer open! Vanaf 1 juli t/m 31 augustus geldt het onderstaande zomerrooster. Een heerlijk rooster vol met ontspanning en ook kinderen kunnen deze zomer weer een yoga workshop volgen op 27 augustus! Het maandelijkse lesgeld vervalt voor deze twee maanden, de automatische incasso voor alle leden wordt dus gepauzeerd. Je betaalt per losse les die je volgt of je kan ook een 4- of 8-rittenkaart kopen: 

  • Losse les leden: € 10,50

  • Losse les niet-leden: € 11,50 

  • 4-ritten kaart: € 40

  • 8-ritten kaart: € 77,50​

Je kan de lessen boeken en betalen via het ONLINE LESROOSTER. Je kan ook andere lessen volgen dan je normaal gesproken tijdens het reguliere rooster volgt. En ook niet-leden mogen meedoen aan de zomerlessen! Het is dan wel nodig je aan te melden als gebruiker voor het online lesrooster. 

Hoe werkt het zomerrooster?

  1. De lessen gaan ALTIJD DOOR. 

  2. AANMELDEN voor een les kan tot vlak voor de les. Je staat niet automatisch ingeschreven voor de lessen in juli en augustus. 

  3. Je kunt jezelf tot 2 uur van tevoren AFMELDEN voor een les. Doe je dat later dan betaal je gewoon voor de les. 

  4. Tijdens het zomerrooster kan je geen gemiste lessen inhalen. Eventuele gemiste lessen van juni kan je in september inhalen.

  5. Je kunt zelf kiezen welke lessen je volgt, je kan dus ook een andere dag en/of tijdstip uitkiezen dan je normaal gesproken komt.