Tiener yoga I Stap opgeladen en vol energie van de mat

Als tiener ga je door één van de spannendste, maar misschien ook leukste periode van je leven. Je maakt grote veranderingen door op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Soms wordt er veel van je gevraagd op het gebied van leren, presteren, plannen, keuzes maken en huiswerk. Dit kan spanningen, emoties en misschien soms ook onzekerheid met zich meebrengen. 

Tieneryoga is een rustmoment in de week waarin je op dynamische wijze lichamelijk bezig bent, je leert te ontspannen en je even alles van je af kan laten glijden. Het is een les zonder competitie, je leert juist omgaan met je eigen grenzen en mogelijkheden. En je hoeft absoluut niet lenig te zijn!

Wat levert het op? 

Tieneryoga maakt je lichaam soepel en sterker, helpt je lekker in je vel te zitten. Je leert goed je energie te verdelen en je ervaart meer rust en zelfvertrouwen. Je concentratie verbetert waardoor je goed kan focussen. Dit zal je merken bij het leren en ook bij belangrijke momenten, zoals toetsen op school of bij een sportwedstrijd. Yoga helpt je minder stress en meer balans in je dagelijkse leven te ervaren. Je stapt ontspannen en opgeladen van de mat!

Hoe ziet een les eruit? 

Iedere les is anders, maar bepaalde onderdelen komen elke les terug:

  • Yogahoudingen (staande, zittende en liggende)

  • Ademoefeningen

  • Eindontspanning

Na afloop van de les drinken we een kopje thee en praten we nog even na.

Voor wie:

Tieners tussen de 12 en 17 jaar

Docent: 

Maandag:

17.00 - 18.15 uur

Tarief:

€ 36,00 per mnd 

Nieuwsgierig?

Volg een gratis proefles!

Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

Tel: 06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie