top of page
Bijdrage
€ 20,00 voor leden
€ 22,50 voor niet-leden

Ligconcert

Diepe ontspanning in de decembermaand

vr 22 december

17.30 - 19.00 uur (nog plekken vrij)

19.30- 21.00 uur (VOL)

A music video by Alexa Hart (Poster (Staand - 29,7 x 42 cm)) (Instagram-bericht).jpg

Na de mooie special in september is Winfried terug voor een ligconcert. Hij ondersteunt mensen op allerlei manieren om met klank in een staat van ontspanning te komen, zowel op emotioneel, spiritueel als lichamelijk niveau. Een paar van de instrumenten die Winfried bespeelt zijn klankschalen, handpan, didgeridoo, koshi en gong. 

We starten het concert met een ademoefening om bewust aan te komen op je yogamat en even alle dagelijkse drukte met haar afleidingen los te laten. Daarna word je ondergedompeld in een klankreis, die niet alleen hoorbaar is, maar ook voelbaar. Terwijl je heerlijk ontspannen ligt (zitten mag natuurlijk ook), word je meegenomen in de bijzondere wereld van klanken en trillingen die je kunt voelen tot in de diepste cellen van je lichaam. Een beleving die je helemaal bij jezelf brengt en je meeneemt naar een staat van diepe ontspanning. 

 

Praktisch
Er liggen yogamatten klaar bij binnenkomst. Voor nog wat meer comfort raden wij aan zelf ook een matje en een kussen mee te nemen. Ook is het fijn jezelf warm genoeg te kunnen houden tijdens deze klankreis; denk dus ook aan een dekentje, warme sokken, etc. zodat je heerlijk knus en warm kunt liggen en genieten. 

bottom of page