Lessen

HATHA YOGA

De hatha yoga les bestaat uit houdingen die dynamisch en statisch worden uitgevoerd. Actieve en krachtige houdingen wisselen we af met houdingen die ontspanning en souplesse brengen. 

Lees meer >>

TIENERYOGA I 12 - 17 jaar

Tieneryoga is een rustmoment in de week waarin je op dynamische wijze lichamelijk bezig bent, je leert te ontspannen en je even alles van je af kan laten glijden.  

Lees meer >>

YIN YOGA

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van gewrichten en dieperliggende weefsels (pezen, banden en bindweefsel).

Lees meer >>

MANNEN YOGA

Mannen yoga is een les waarin een dynamische vorm van yoga beoefend wordt: Vinyasa yoga. Hierbij gaan de verschillende houdingen soepel en geleidelijk in elkaar over op het ritme van de adem. 

Lees meer >>

GENTLE YOGA

Gentle yoga is een zachte vorm van yoga waar ontspanning, balans en herstel centraal staan. 
De rustige en stapsgewijze opbouw in de les zorgt ervoor dat je beweegt binnen je eigen mogelijkheden.  

Lees meer >>

YIN YANG YOGA

Yin Yang yoga is een les waarbij je zowel het dynamische als het verstillende aspect van yoga ervaart. Actieve, dynamische bewegingen (Yang) worden afgewisseld met verstillende houdingen (Yin) die langer aangehouden worden.

Lees meer >>

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga vorm, waarbij je vloeiend op het ritme van de adem beweegt door een serie van houdingen. De les geeft je gereedschappen je adem en gedachten te kalmeren. 

Lees meer >>

BEDRIJFSYOGA

Bedrijfsyoga heeft gunstige effecten voor medewerkers op zowel fysiek als mentaal niveau en deze effecten vertalen zich door naar het functioneren van de gehele organisatie.  

Lees meer >>

Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

Tel: 06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie