Kids yoga I 4 - 8 jaar

Stamp als een olifant

Vlieg naar de maan

Sis als een slang

Kinderen willen van nature spelen en bewegen en kunnen dat volop in een kinderyoga les. De yogahoudingen, adem- en ontspanningstechnieken worden speels verwerkt in een thema of avontuur.  We gaan op avontuur in het oerwoud, bezoeken een onbewoond eiland of gaan op ontdekkingsreis naar de maan. De mogelijkheden zijn onbegrensd! 

 

Wat levert het op? 

De kidsyogales ziet er aan de buitenkant uit als een en al spel. Toch leren de kinderen veel zonder zich daarvan bewust te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en behouden van een positief zelfbeeld, vergroten van het zelfvertrouwen, het lichaam soepel houden en versterken, verbetering van de concentratie, eigen grenzen leren stellen, leren uiten van gevoelens en leren samenwerken.

Hoe ziet een les eruit? 

Iedere les is anders, maar bepaalde onderdelen komen elke les terug om het zo herkenbaar en vertrouwd voor de kinderen te maken:

  • Ademoefeningen

  • Yogahoudingen

  • Spel & muziek

  • Visualisatie

  • Ontspanningsoefeningen

Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Kinderen halen zelf uit de lessen wat op dat moment past bij hun ontwikkeling. Bij kinderyoga is er geen competitieve factor aanwezig: iedereen mag zijn wie hij/zij is en alles is goed wat je doet!

Docent: 

Dinsdag:

16.00 - 16.45 uur

Tarief:

€ 31,00 per mnd 

Spelenderwijs ontspannen

Meld je aan

voor een gratis 

proefles! 

Nieuwsgierig? Volg een gratis proefles!