top of page

FAQ

Ik wil deelnemen aan een proefles. Kan dat?

Natuurlijk kan dat! Je kan je online aanmelden of bellen naar 06 50435470. 

Kan ik mijn abonnement omzetten van 1 les per week naar 2 lessen per week?

Ja, dat kan! In Yogibit kan je je eigen abonnement beheren en dus ook aanpassen. 

Kan ik wisselende tijdstippen en dagen kiezen om lessen te volgen?

Ja, dat kan! 

Kan ik een vaste les kiezen waar ik elke week naar toe ga?

Ja, dat kan! Bij een abonnement bij Yoga Studio Apeldoorn kan je kiezen voor een vaste les die je elke week wilt volgen. Als je hiervoor kiest, wordt er in die les een vaste plaats voor jou gereserveerd. Je hoeft je dan ook niet elke week aan te melden. Je regelt dit via de optie 'Automatisch inschrijven' in Yogibit. 

Moet je lenig zijn om yoga te doen?

Nee, het is een misverstand dat je lenig zou moeten zijn om yoga te kunnen doen. Juist als je niet zo soepel bent, is het een goed idee zijn om met yoga te beginnen! Het menselijk lichaam zit zo in elkaar, dat bewegingsvrijheid die niet wordt gebruikt, verdwijnt. Yoga kan er voor zorgen dat je de lenigheid die je bezit (al is die misschien niet zo groot), blijft of zelfs groter wordt! Daarbij is het goed om te bedenken dat een yogales geen competitie is. Elk lichaam is verschillend (zowel in spieren als in botstructuur) en heeft dus andere mogelijkheden. Voor bijna alle houdingen zijn er aanpassingen mogelijk, zodat iedereen yoga kan doen op de manier die op dat moment bij hem of haar het beste past.  

Wat neem ik mee naar de les?

Yogamatten zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen yogamat meenemen. Het is handig een handdoek mee te brengen voor op de yogamat. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en neem een warme trui en sokken mee voor de eindontspanning. Je hebt geen sportschoenen nodig, de les is op blote voeten.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voor een les?

Het is prettig minimaal 5 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten. De deur gaat 10 minuten voor de start van de les open en sluit zodra de les start. 

Staat jouw vraag er niet bij?
 
Stuur een bericht naar info@yogastudioapeldoorn.nl
en je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord!
bottom of page