top of page

 

vr 14 april I 19.00 - 21.00 uur

Doorway to Silence

Mantra concert met Dana Devi

Bijdrage: € 22,50

Ook niet-leden zijn van harte welkom!
dana-3175.jpg

Ervaar diepe ontspanning met de muziek van mantra zangeres Dana Devi. Dana’s devotionele muziek zal je uitnodigen om te vertragen, te verstillen en je hart te openen. Haar rustgevende muziek wordt steeds vaker beluisterd in yogalessen, meditaties, massages en ceremonies.

 

Op vrijdag avond 14 april geeft zij een mantra concert bij ons in de studio. Mantra's zijn eeuwenoude klankvibraties die een krachtig effect hebben op lichaam en geest. Naast het luisteren naar haar mooie muziek, zullen we tijdens het concert ook een paar mantra's samen chanten (natuurlijk alleen als je wil). Samen chanten maakt de geest rustig en opent je hart. De mantra’s in het Sanskriet, vaak gecombineerd met de vertaling in het Engels wiegen je heel zachtjes naar de stilte toe. Rustgevende muziek die je herinnert aan de liefde en vrede die we zijn, aan dankbaarheid voor dit bestaan en dat we compleet zijn in het hier en nu. 
 

Over Dana:
Dana Devi is mantra zangeres, muzikante en yogi. Het is haar passie de harten van mensen te raken met muziek en stilte. Ze groeide op in een yoga ashram en werd al op jonge leeftijd aangetrokken tot Indiase muziek en mantra’s. Ze brengt mensen in diepe ontspanning met zacht gitaarspel en haar helende stem. In 2019 kwam haar eerste album uit: “Doorway to Silence”.

Je kunt haar muziek hier beluisteren op Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1vHDxTLy8UuTVcPDy3tY4U 

bottom of page