Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

 

06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie

Lessen

+

HATHA YOGA

De hatha yoga les bestaat uit houdingen die dynamisch en statisch worden uitgevoerd. Actieve en krachtige houdingen wisselen we af met houdingen die ontspanning en souplesse brengen. 

Lees meer >>

18    
_

TIENERYOGA I 12 - 17 jaar

Tieneryoga is een rustmoment in de week waarin je op dynamische wijze lichamelijk bezig bent, je leert te ontspannen en je even alles van je af kan laten glijden.  

Lees meer >>

18    

ASHTANGA YOGA

Ashtanga yoga is een actieve, dynamische yoga vorm, waarbij je vloeiend op het ritme van de adem beweegt door een serie van houdingen. De les geeft je gereedschappen je adem en gedachten te kalmeren. 

Lees meer >>

YIN YOGA

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van gewrichten en dieperliggende weefsels (pezen, banden en bindweefsel).

Lees meer >>

TIBETAANSE YOGA

Tibetaanse yoga is een rustige maar zeer effectieve bewegingsvorm die bestaat uit aandachtige bewegingen die gecombineerd worden met een bij de oefening horende adem. 

Lees meer >>

MANNEN YOGA

Mannen yoga is een les waarin een dynamische vorm van yoga beoefend wordt: Vinyasa yoga. Hierbij gaan de verschillende houdingen soepel en geleidelijk in elkaar over op het ritme van de adem. 

Lees meer >>

KIDSYOGA I 8 - 12 jaar

Kidsyoga 8+ is een rustmoment in de week waarin je op dynamische wijze lichamelijk bezig bent, je leert te ontspannen en je even alles van je af kan laten glijden.  

Lees meer >>

KIDSYOGA I 4 - 8 jaar

Kidsyoga 4+ is een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij plezier voorop staat. Elke les is opgebouwd rondom een thema of avontuur dat is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen.

Lees meer >>

OUDER - KIND YOGA I 2 - 4 jaar

Wil je ervaren hoe fijn het is om samen met je (klein)kind yoga te doen? Fysiek bezig zijn, bewust aandacht voor elkaar hebben en ook samen de stilte en ontspanning opzoeken.

Lees meer >>

BABY MINDFUL voor baby's jonger dan 6 maanden

Baby Mindful is een nieuwe aanpak voor ouders van jonge baby’s. De les versterkt de band tussen jou en je kind en zal je opmerkzamer maken voor de signalen die je kindje geeft. 

Lees meer >>

BEDRIJFSYOGA

Bedrijfsyoga heeft gunstige effecten voor medewerkers op zowel fysiek als mentaal niveau en deze effecten vertalen zich door naar het functioneren van de gehele organisatie.  

Lees meer >>