Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

 

06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie

Docenten

Gaby van Puff​elen

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde te hebben afgerond, heb ik jaren gewerkt in het bedrijfsleven. In 2002 kwam ik in aanraking met yoga en vanaf de eerste keer voelde het goed, zowel fysiek als mentaal. Ik volgde wekelijks een les en probeerde diverse stijlen van yoga uit. 

Lees meer >>

Rachel ter Horst

Ik ben (tropen)arts en daarnaast gecertificeerd docent mindfulness en Lu Jong, oftewel Tibetaanse helende yoga. Jarenlang werkte ik voor Artsen zonder Grenzen in verschillende landen. Momenteel werk ik als basisarts in Nederland en volg ik een opleiding integrale geneeskunde.

Lees meer >>

Linda Mosterd

 

Afgelopen augustus in Mysore, India ontving ik het certificaat: Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher, volgens de internationale Yoga Alliance Registry Standards UK/US (200 RYT). In 2003 hielp een helende Hatha Yoga practice mij terug in mijn lichaam tijdens een intensieve revalidatie periode voor een auto ongeluk. I

Lees meer >>

Paul van Puff​elen

Meer dan 15 jaar geleden kwam ik in aanraking met Yoga bij een Amerikaanse docent die weinig weg had van wat je tegenwoordig in al die prachtige yoga magazines ziet (denk aan mooie vrouwen die zich schijnbaar moeiteloos dubbelvouwen). Hij was namelijk vrij stevig en stijf.  

Lees meer >>