Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

 

06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie

Over

Docent - Gaby van Puffelen
Na mijn studie Technische Bedrijfskunde te hebben afgerond, heb ik jaren gewerkt in het bedrijfsleven. In 2002 kwam ik in aanraking met yoga en vanaf de eerste keer voelde het goed, zowel fysiek als mentaal. Ik volgde wekelijks een les en probeerde diverse stijlen van yoga uit. Mijn enthousiasme groeide en yoga begon steeds meer een onderdeel te worden van mijn dagelijkse leven.
 

Yoga raakte me in mijn kern en ik ging steeds meer leven vanuit mijn gevoel. Vanuit dit gevoel gooide ik het roer om en startte met de 4-jarige yoga docenten opleiding bij Saswitha (Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte). Een keuze met impact en een geweldig mooi cadeau aan mezelf. Naast Saswitha heb ik ook een poweryoga en kinderyoga opleiding afgerond en diverse workshops gevolgd.

 

Ik wil met lesgeven mijn ervaringen en enthousiasme door geven en je laten voelen wat yoga voor je kan doen. Zowel op de mat als in het dagelijkse leven. 

Leven vanuit mijn gevoel
Docent - Rachel ter Horst

Ik ben (tropen)arts en daarnaast gecertificeerd docent mindfulness en Lu Jong, oftewel Tibetaanse helende yoga. Jarenlang werkte ik voor Artsen zonder Grenzen in verschillende landen. Momenteel werk ik als basisarts in Nederland en volg ik een opleiding integrale geneeskunde.

De afgelopen 7 jaren heb ik meerdere retraites en opleidingen gevolgd bij ‘mijn’ Tibetaans boeddhistische leraar Tulku Lobsang Rinpoche.

 

In mijn lessen ervaar je zelf de diepe werking van Tibetaanse yoga en meditatie. Kom en verwonder je...:-)

 

Vind je innerlijke kracht