Volg ons
  • Facebook - Grey Circle
Contact

Prof. Röntgenstraat 9
7311 AM  Apeldoorn 

 

06 50435470

 

info@yogastudioapeldoorn.nl

 

Locatie

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga is een actieve, dynamische yoga vorm, waarbij je vloeiend op het ritme van de adem beweegt door een vaste serie van houdingen.

 

Deze vorm van yoga geeft je meer lichamelijke intelligentie, je leert dichter bij jezelf te komen. Door geconcentreerd bezig te zijn in het opzoeken van je eigen grenzen kan je jezelf goed leren aanvoelen. Je zoekt elke keer opnieuw de balans en je wordt sterker, flexibeler en lichter waar het nodig is, op lichaamlijk en mentaal gebied. Ashtanga Yoga geeft je ook gereedschappen om je adem en je gedachten te kalmeren. 

De les bestaat uit de volgende onderdelen:​

  • Zonnegroet A & B

  • Serie van staande, zittende en liggende houdingen

  • Ademoefeningen

  • Eindontspanning

Introductiecursus van 5 lessen (tussentijds instromen kan!)

Start maandag 31 oktober 18.45 - 20.00 uur

Wil jij kennis maken met deze dynamische, vloeiende vorm van yoga? Meld je dan aan voor de introductiecursus! In deze vijf weken durende cursus leer je de basis principes en technieken van Ashtanga yoga, stap voor stap. Er zal onder andere worden ingegaan op de zonnegroeten, de adem en de filosofie achter dit eeuwenoude systeem. Je zal worden begeleid bij het rustig opbouwen van je practice. 

Het tarief voor deze cursus is € 45. Iedereen, met of zonder yoga ervaring, kan meedoen aan deze introductiecursus. Als er na afloop voldoende interesse is, zal Ashtanga yoga een vaste plek krijgen op het lesrooster op maandagavond.  

Meld je aan voor
de introductiecursus

Docent: 

Maandag: 

18.45 - 20.00 uur

Locatie: