top of page

Agenda

eXtra Lange Lessen
Wanneer: 1x per mnd op vrijdagavond, 1ste XL les is vrijdag 19 januari

Waar: Prof. Rontgenstraat 9 (bij de kerk)

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur
Kosten: € 22,50 (inclusief drankjes en een gezonde snack)

Voor: IEDEREEN (leden en niet-leden)

Aanmelden: via het online lesrooster  of via: info@yogastudioapeldoorn.nl

Start je weekend extra goed met een eXtra Lange les! In het nieuwe jaar is er iedere maand op vrijdagavond een XL-les. Elke les wordt door een andere docent gegeven en staat in het teken van een wisselend thema. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, dus ook niet-leden kunnen zich opgeven.  De les gaat door bij minimaal 6 deelnemers. 

 

Vrijdag 19 januari: XL les Tibetaanse yoga - Inner Power, inner wisdom
Rachel geeft vrijdag 19 januari de eerste XL les Lu Jong Tibetaanse yoga en meditatie met als thema 'Inner power, inner wisdom'.  Voel de warmte en kracht in je lichaam tijdens deze bijzondere  yoga. Voel de stilte en ruimte in je geest tijdens een afsluitende geleide meditatie.

 

Overige data XL lessen tot de zomervakantie: 

>> vrijdag 16 feb
>> vrijdag 16 mrt
>> vrijdag 13 apr
>> vrijdag 18 mei

Yoga mee voor Serious Request! 
Wanneer: 15 december 19.00 - 21.30 uur

Waar: Prof. Rontgenstraat 9 (bij de kerk)
Kosten: Op donatiebasis

Voor: IEDEREEN (leden en niet-leden)

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Natuurlijk steunt Yoga Studio Apeldoorn 3FM Serious Request en daarom is er vrijdagavond 15 december een SUPER YOGA LES van 2 uur door Rachel, Erica, Paul en Gaby! Ondergedompeld in kerstsfeer en na afloop heerlijk warme choc, glühwein, wat lekkers en live kerstmuziek.

In deze extra lange les komen de diverse yoga vormen van Yoga Studio Apeldoorn voorbij. Je ondersteunt niet alleen het goede doel, maar gaat ook nog eens heerlijk ontspannen naar huis…...Meld je aan, deel, schreeuw en help mee kinderen en ouders te herenigen! En neem vooral ook iemand mee! 

Je kunt je vrijwillige bijdrage voorafgaand aan de les doneren in de Serious Request Yoga Box. Kun je er niet bij zijn en wil je wel doneren? Geen probleem! Vanaf maandag 11 december staat er een donatiepot in de studio. 

Gratis introductieles Mannen yoga met mini bier proeverij
Wanneer: 31 augustus 20.30 - 22.30 uur

Waar: Regentesselaan 15
Kosten: Gratis

Voor: Mannen (leden en niet-leden)

Life isn’t as serious as the mind makes it out to be - E.Tolle

Mannen yoga is een les waarin een dynamische vorm van yoga beoefend wordt: Vinyasa yoga. Hierbij gaan de verschillende houdingen soepel en geleidelijk in elkaar over op het ritme van de adem. 

Deze intro-avond start met een korte uitleg over de achtergrond van (mannen)yoga. Tijdens de les maak je kennis met de basis principes en technieken van deze dynamische vorm van yoga. En we sluiten de les iets anders af dan normaal :-). Er zal een mini bier proeverij zijn, waarbij 4 bijzondere bieren van Hopdonders geproefd kunnen worden. 

Weet jij nog iemand, nodig hem uit!

Weet je niemand, kom dan gewoon lekker zelf!

Yoga, Running & Nature weekend 2017

23, 24, 25 juni in Ommen (Wolfskuil)

Gegeven door: Gaby, Viola & Renske 

Kosten: € 275 inclusief tent, eten & drinken en de lessen

 

Don't run through life, enjoy it!

 

Ga met ons mee en ervaar de mooie combinatie van yoga en hardlopen! Op een prachtige plek midden in de bossen inspannen en ontspannen. Een heerlijke reset voor lichaam en geest!

YOGA......

Tijdens het weekend zullen actieve, dynamische yogalessen worden afgewisseld met herstellende, ontspannen yogalessen. Er wordt aandacht besteed aan de lichaamshouding en het aanspannen van de juiste spieren en het ontspannen van de juiste spieren. De adem en de verbinding van adem en beweging spelen een belangrijke rol tijdens de lessen. Deze ervaringen neem je mee tijdens het hardlopen. Ondersteund door je adem vind je jouw eigen kracht, ruimte en ontspanning. Niet alleen op de yogamat, maar ook op je hardloopschoenen.​

HARDLOPEN......
In het weekend focussen we ons op bewust en ontspannen lopen. In de loopclinics ervaar hoe je met een bewuste loophouding en ontspannen manier van ademen met meer plezier en veerkracht kan lopen. We zullen techniek-oefeningen doen om je loopstijl te verbeteren en korte duurlopen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Geschikt voor iedereen, van nog-niet-beginners :-) tot gevorderden. 

GENIETEN........
Het genieten start op vrijdag zonder gehannes met haringen: je eigen tent staat al klaar voor je. Je schuift aan voor een heerlijke smoothie en een gezonde snack. De trend voor het weekend is gezet. Het hele weekend zal er met verse en gezonde ingrediënten heerlijk eten worden gemaakt op open vuur. Er is natuurlijk ook tijd voor jezelf. Een boek lezen, wandelen of gewoon even helemaal niks.....Als extra verwennerij is het mogelijk zaterdag een massage te boeken. En 's avonds kan je nippend van een kop thee of een wijntje bij het kampvuur nagenieten van een dag vol inspanning en ontspanning.

Voor aanmelden, meer info en leuke blogs: www.yogarunningnature.nl

Yoga & meditatie workshop 'Stilstaan'
Stilstaan, om vanuit de stilte weer vooruit te kunnen
Wanneer: 16 maart 19.00 - 22.00 uur

Waar: PLEK, Zwitsalterrein, gebouw 16
Kosten: € 35 incl. drankjes en een gezonde snack

Door: De sessie is een samenwerking tussen DIEP (www.diep.nl) en Yoga studio Apeldoorn en wordt begeleid door Kim Verschuren en Gaby van Puffelen.

In de hectiek van vandaag vergeten we soms de stilte op te zoeken. Tijd te nemen voor reflectie en je bewust te worden hoe je je echt voelt. Deze 3 uur durende sessie geeft je een time-out om letterlijk stil te gaan staan. De yoga- en meditatie oefeningen die we doen, geven je de mogelijkheid naar binnen te keren en op een diepere laag te voelen hoe het met je gaat, zowel lichamelijk als geestelijk. Om vanuit die bewustwording te ervaren wat je nodig hebt om te leven vanuit je essentie, te doen wat bij je past. 

Workshop 'Life is a balancing act......'

Donderdag 2 juni 19.00 - 22.00 uur. 

Kosten: € 45 (inclusief drankjes / snack en een leuke herinnering)

Voor wie: leden en niet-leden

 

Lekker druk? Hectisch? Totale stress? 

 

In deze workshop ontdek je jouw ideale balans in je leven en krijg je inzicht in de eerste stappen om deze te bereiken. Je ervaart op drie manieren wat balans voor jou betekent en hoe je in evenwicht komt en blijft. 

In een kleine groep geef je in deze workshop je eigen invulling aan “Life is a balancing act…” Na een korte uitleg kom je tot inzicht wat balans voor jou betekent. We doen dit met oefeningen waarbij je creatieve hersenhelft aan het werk wordt gezet. Vervolgens wordt dit inzicht verdiept door een yin yang yoga les waarbij je de afwisseling tussen dynamiek en ontspanning ervaart (yoga ervaring niet vereist). Hierna sluiten we de avond af en ga je vol ideeën en het gevoel van balans weer naar huis.

Deze workshop wordt gegeven door Gaby van Puffelen & Jascha Kamstra, Jascha is expert in de mindset van geluk.

 

Yoga, Running & Glamping weekend

24, 25, 26 juni in Ommen (Wolfskuil)

Gegeven door: Gaby, Viola & Renske 

Kosten:  € 225 eigen tent, € 210 gedeelde tent

 

Don't run through life, enjoy it!

 

Lekker bewegen, lekker leven. Het recept voor een goed humeur en een prettig leven.

Ontspanning door inspanning. Dicht bij de natuur om de dagelijkse stress en drukte even achter te laten. 

 

Waarom Yoga en Running? Naast ontspanning zorgen yoga en hardlopen voor flexibiliteit, conditie & kracht. 

 

Je hoeft geen yoga- of hardloopervaring te hebben om te starten. Je hoeft zelfs niet van hardlopen of yoga te houden….

 

Geef jezelf nieuwe energie, krijg tips en trics om je lichaam en geest fit te houden en kom met ons genieten in de buitenlucht!

 

Voor meer info: www.yogarunningglamping.nl

Yoga, Running & Glamping
Workshop 'Yoga voor thuis'

Donderdag 4 februari, 20.00 - 22.00 uur

Gegeven door: Gaby van Puffelen

Kosten: € 17,50

 

Thuis yoga doen....De dag fris beginnen of even heerlijk je hoofd leegmaken aan het einde van de dag. Ontspanning, energie opdoen of gewoon even 'me-time'. Het enige wat je nodig hebt is een mat, jezelf en wat discipline :-).

 

Deze workshop geeft je inspiratie om thuis yoga te beoefenen in je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. We gaan een serie houdingen beoefenen, die je na afloop ook mee krijgt op een audio bestand. Ook zal je een audio bestand meekrijgen met een lange ontspanning.

 

Voor de mensen die al eerder mee hebben gedaan met deze workshop: in het voorjaar komt een nieuwe versie!

Workshops 'Tibetaanse helende yoga'
Kosten per workshop: € 15


Workshop Tibetaanse helende yoga 
Zondag 10 januari 2016, 10.00 - 11.30 uur
In deze workshop doen we yoga die ons lichaam en geest in balans brengt. We gaan onder andere speciale oefeningen doen voor de organen. Ook doen we enkele inleidende oefeningen van een krachtige vorm van energie/adem yoga; tsa lung. We zullen eindigen met een meditatie.
 
Workshop meditatie en Tibetaanse helende yoga
Zondag 14 februari 2016, 10.00 - 11.30 uur
Naast Tibetaanse yoga gaan we een aantal verschillende meditatie-technieken uit het Tibetaanse boeddhisme beoefenen. Ervaar de kracht, ruimte en vrijheid van je geest en lichaam.

Deze twee workshops worden gegeven door Rachel ter Horst, arts en gecertificeerd docent Tibetaanse yoga (lu jong) en mindfulness meditatie, opgeleid door Tulku Lobsang Rinpoche. 

bottom of page